POP-prijs: Regiebureau zoekt talent!

Om de oogst van POP3 zichtbaar te maken is het Regiebureau op zoek naar POP3 talent. We zijn op zoek naar initiatiefnemers die hun kennis opgedaan in een POP3 project op een originele, creatieve, sprankelende en misschien wel verrassende manier delen met collega’s, vakgenoten of het bredere publiek. Wie mag zich dit jaar het communicatietalent POP3 noemen?

Wat houdt deelname aan de wedstrijd in?

Het Regiebureau organiseert op de netwerkconferentie op 15 november 2018 een wedstrijd over communiceren met je omgeving. Goede projecten verdienen goede communicatie: hoe doe jij dat? Hoe breng je jouw enthousiasme over naar andere potentiele deelnemers, hoe creëer je draagvlak bij je omgeving, hoe vier je de successen, hoe betrek je de media of maak je gebruik van sociale media?

Maak een filmpje van maximaal 2 minuten, waarin je jouw of jullie project toelicht en hoe jij/jullie dit hebben aangepakt. Let daarbij op de kwaliteit van het filmpje. De 3 genomineerde zullen op een groot scherm worden getoond tijdens de netwerkbijeenkomst. Stuur dit filmpje met een beknopte beschrijving van het project voor 1 november naar het Netwerk Platteland.

De ingezonden filmpjes zullen na 9 november op de site van het Netwerk Platteland worden geplaatst en  op de netwerkconferentie getoond worden aan het publiek. De filmpjes worden vervolgens door een onafhankelijke vakjury, waarin de diverse relevante disciplines zijn vertegenwoordigd, beoordeeld op vernieuwd, kwaliteit en originaliteit. De vakjury zal uit alle inzendingen 3 filmpjes nomineren en hun nominatie in het plenaire deel van de dag toelichten. De deelnemers van de netwerkconferentie kiezen de uiteindelijke winnaar.

De prijs

De winnaar krijgt een communicatieadvies op maat van een communicatiebureau aangeboden.  

Hoe werkt het?

  • Stuur voor 9 november jouw filmpje in via het formulier.
  • Let daarbij op de kwaliteit van het filmpje, namelijk HD,  bij voorkeur HD-resolutie 1920x1080
  • Alleen met een goedgekeurd POP3 project kan worden deelgenomen aan de wedstrijd;
  • Het winnende filmpje wordt op netwerkdag gekozen door het publiek;
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd;
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld;
  • De makers van de filmpjes geven toestemming voor publicatie van de filmpjes op de website van Netwerk Platteland;
  • Klik voor het volledige reglement